افزایش جمعیت شهرها اهمیت انجام اقدامات کاربردی در جهت تسهیل عملیات تأمین آب شرب و بهبود شبکه آبرسانی شهری را به شکل قابل توجهی افزایش داده است. در این مطلب با دانلود 7 پاورپوینت شبکه آبرسانی تخصصی و کمیاب در خدمت شما خواهیم بود.
یک – آسیب زلزله بر روی شبکه آبرسانی
اجرای مناسب و صحیح هر یک از مراحل این فرایند به کاهش مدت زمان اتمام پروژه کمک کرده هزينههای ناشی از انجام پروسه مذکور را تا حد قابل اعتنایی مقرون به صرفه مینماید. افزایش کارایی و کیفیت عملکرد سیستم در نتیجه انجام مراحل به شکل سازمان یافته و مناسب، باعث افزایش طول عمر و دوام شبکه آبرسانی شده و عملیات نگهداري خطوط لوله این کانال را نیز با سهولت همراه خواهد کرد.
این پاورپوینت به موضوع آسیب های زلزله بر روی خطوط انتقال و شبکه آبرسانی می پردازد. در این پاورپوینت اشبکه آرسانی به اسیب های زلزله ژاپن، کانادا، منجیل و بم در کشورمان بر روی زیرساخت های شهری و بخصوص شبکه آبرسانی پرداخته شده است.
فهرست پاورپوینت آسیب زلزله بر روی شبکه آبرسانی :
خطوط انتقال و شبکه آبرسانی
آسیب زلزله در شبکههای آبرسانی (زلزلههای ژاپن، آمریکا، ترکیه و ایران)
انواع آسیبهای وارد بر لولهها و تجهیزات
عوامل آسیب لولهها (خصوصیات ارتعاشی زلزله، بستر لوله، سازهای و مصالح)
- تعداد اسلاید : 21
- قیمت : 35/500 تومان
دو – کاربرد GIS در شبکه های آبرسانی شهری
هدف از طراحی و ساخت شبکههای آبرسانی هدایت و انتقال انواع سیالات مثل مایعات و گازهای گوناگون است تا به این ترتیب، حجم سیالات مورد نظر در شرایط ایدهآل و با شیوه آسانتر از نقطهای به نقطه دیگر جا به جا شوند.
علاوه بر این، چنانچه جایگاه ذخیره و نگهداری سیالاتی مثل آب یا پسآب، در منطقهای پایینتر از ناحیه تصفیه آنها قرار داشته باشد هم از خطوط انتقال به منظور جا به جایی و هدایت مقدار آب مورد نظر بهره میگیرند.
در چنین موقعیتی لازم است به تعبیه و استقرار ایستگاه پمپاژی در محل ذخیره آب توجه شود تا بتوان به راحتی به تامین فشار لازم جهت افزایش کارایی خطوط انتقال پرداخت. در این پاورپوینت آبرسانی پس از بیان تاریخچه و اجزای GIS، توسعه و کاربردهای آن در شبکه آبرسانی بیان می شود.
فهرست پاورپوینت کاربرد GIS در شبکه های آبرسانی شهری :
تاریخچه و مفهوم GIS
مزایای GIS
اجزاء اصلی یک GIS
توسعه GIS
کاربردهای GIS در شبکه آب
مدلسازی شبکه آب
تحلیل و ارزیابی مناطق برای توسعه شهر
یافتن بهترین نقاط دسترسی و فضای سرویسدهی
مدیریت فشار و آب بهحسابنیامده
بررسی نمونه موردی (آب بحساب نیامده و نشتها)
نتیجهگیری (افزایش سرعت پردازش و کاهش زمان مطالعات)
- تعداد اسلاید : 21
- قیمت : 35/500 تومان
سه – پاورپوینت آبرسانی (زیرساخت های شهری)
انواع سیستمهایی که از آنها به عنوان تجهیزات انتقال آب یا شبکه آبرسانی یاد میشود، از طراحی خاص و قطعات بسیار زیاد بهرهمند هستند. قطعات تشکیل دهنده و سازوکار انتقال سیالات توسط این سیستمها دارای پیچیدگیهای ویژهای است.
تاسیساتی که برای جابجایی و هدایت آب و سایر سیالات در سیستمهای شبکه آبرسانی مورد استفاده قرار میگیرند، مجموعهای از لولهها، شیرآلات و اتصالات هستند که با هدف تنظیم و کنترل میزان حجم مایعات و گازهای قابل انتقال در این سیستم تعبیه شدهاند.
متریال مورد استفاده برای ساخت این قطعات معمولا از فولاد، چدن و آلیاژهای مقاوم است. مخازن آب را هم میتوان مکانی مناسب برای ذخیره، نگهداری و تصفیه آب چاهها در نظر گرفت. این آب در زمان مناسب و با حجم کافی در دسترس مصرف کنندگان قرار میگیرند.
دراین فایل آبرسانی و زیرساخت های شهری، بصورت تخصصی موضوع شبکه آبرسانی بررسی شده است. هیدرولوژی، اقلیم، شبکه آبرسانی، الگو و شیوه استفاده از آبهای سطحی، سد، قنات، آبرسانی شهری در ایران امروز، وطایف یک شبکه آبرسانی، اجزای شبکه لوله کشی آب، تصفیه آب، ششبکه های آشغالگیر و مخازن ذخیره و انواع سیستم های آبرسانی از جمله مهمترین موضوعاتی است که در این پاورپوینت بیان شده اند.
فهرست پاورپوینت آبرسانی (زیرساخت های شهری) :
آب و شبکه آبرسانی
تأسیسات و تجهیزات زیربنایی و روبنایی
نحوه عملکرد و فرم عناصر تشکیلدهنده
جایگاه عناصر زیرساختی در سامانه کالبدی- فضایی شهر
اهمیت زیرساختها
اهمیت آشنایی شهرسازان با مفاهیم زیرساختهای شهری
انرژی خورشیدی و چرخه آب
هیدرولوژی: تعرق و تبخیر
عوامل مؤثر بر مصرف آب
شبکه آبرسانی در ایران و تاریخچه آن
انواع قنات و منابع آب زیرزمینی
تاریخچه آبرسانی در ایران و جهان
- تعداد اسلاید : 105
- قیمت : 95/500 تومان
چهار – پاورپوینت شبکه آبرسانی نصرت آباد
بنابراین در طراحی و ساخت شبکه آبرسانی ممکن است از انواع لولهها شامل لولههای فولادی، لولههای چدنی، لولههای گالوانیزه، لولههای سفالی، لولههای بتن مسطح، لولههای آزبست-سیمانی یا لولههایی از جنس پلی اتیلن استفاده شود. علاوه بر لولهها، شیرها، پمپها و مخازن از دیگر اجرای مهم تشکیل دهنده سیستمهای انتقال و توزیع آب و سایر سیالات به شمار میآیند.
در حالی که لولهها به انتقال سیالات از نقطهای به نقطه دیگر کمک میکنند، از شیرها به عنوان ابزاری برای قطع و وصل یا کم و زیاد کردن سیالات خروجی از لولهها استفاده میشود. وظیفه اصلی پمپها نیز ایجاد انرژی جنبشی در سیالات است و مخازن هم جایگاههایی برای ذخیره، نگهداری و تامین تأمین آب مصرفی هستند.
شهر نصرت آباد در 20 کیلومتری شهر قزوین قرار گرفته است. در حال حاضر وضعیت آبرسانی شهر از طریق یک حلقه چاه تامین می گردد. در این پاورپوینت شبکه آبرسانی، پس از بیان مبانی طرح، به موضوعاتی همچون دوره طرح، محدودیت های طرح بیان می شود.سپس طرح پیاده شده شهر توسط نرم افزار epanet ارائه می شود. پلان کلی مخزن، پلان آرماتورگذاری کف مخزن، پلان قالب بندی سقف مخزن و … پرداخته شده است.
فهرست پاورپوینت شبکه آبرسانی نصرت آباد :
طراحی شبکه آب شهر نصرت آباد
طرح هادی
موقعیت جغرافیایی
توپوگرافی منطقه
مساحت شهر
وضعیت آبرسانی شهر
انواع شبکههای آبرسانی (شاخهای، حلقهای، درهم)
ضریب حداکثر مصرف روزانه و ساعتی
محدودیت سرعت، فشار و قطر
تحلیل شبکه آب با نرمافزار EPANET
محاسبه سرانه آب
منابع تأمین آب
مشخصات هیدرولیکی شبکه آب نصرت آباد
مشخصات لولههای موجود
گروههای طراحی و نظارت بر اجرای طرحها
چرخه تولید، انتقال و توزیع آب
مراحل اجرایی احداث مخزن بتنی
- تعداد اسلاید : 126
- قیمت : 115/500 تومان
پنج – پاورپوینت دریچه های مدول نیرپیک
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، کاربرد اصلی شبکههای انتقال و توزیع آب، جا به جایی انواع سیالات (به خصوص آب و پسآب) است. با این وجود تنها در موقعیتها و مکانهای ویژهای میتوان از شبکه آبرسانی و سیستم انتقال سیالات استفاده نمود.
کاربرد شبکه آبرسانی در برداشت آب از چاهها، انتقال آب چشمهها، صنعت تصفیه آب و فاضلاب، استخرهای ته نشینی، تأسیسات گندزدایی و … قابل مشاهده است. در نخستین مرحله از مراحل مربوط به فرایند استفاده از شبکه آبرسانی، بهترین مجرا جهت اجرای عملیات لوله گذاری تعیین میشود.
وطیفه اصلی این نوع دریچه ها کنترل دبی عبوری می باشد. اصلی ترین استفاده از این دریچه ها در شبکه های آبرسانی می باشد. در این پاورپوینت آبرسانی پس از معرفی دریچه، نحوه محاسبه دبی عبوری از دریچه، انواع دریچه های نیرپیک، مقایسه دریچه نیرپیک با دیگر سازه های آبگیری و ترکیب آبگیر های مدول نیرپیک با تنظیم کننده های خودکار سطح آب بیان می شود.
فهرست پاورپوینت دریچه های مدول نیرپیک :
معرفی دریچههای نیرپیک و ویژگیهای آن
ساختار و اجزاء دریچه نیرپیک (ماسک، سرریز، دریچه)
محاسبات دبی عبوری از دریچهها
انواع دریچههای نیرپیک و ویژگیهای هر نوع
محاسبه افت انرژی در دریچهها
مقایسه دریچه نیرپیک با دیگر سازههای آبگیری
نمونههای مورد استفاده در ایران (شبکههای آبرسانی مختلف)
مزایا و معایب دریچههای نیرپیک
- تعداد اسلاید : 28
- قیمت : 35/500 تومان
شش – پاورپوینت آبرسانی و فاضلاب
برای شناسایی و بررسی مسیر لوله گذاری، از تخصص و مهارت متخصصان کار آزموده استفاده میشود. فاکتورهای حائز اهمیتی که در زمان انتخاب مناسبترین مکان مورد توجه قرار میگیرند، عوارض و جنس زمین هستند. بر این مبنا لازم است عملیات نقشه برداری با دقت و مهارت کافی صورت گیرد.
بعد از این که مرحله شناسایی و نقشه برداری به درستی سپری شد، جهت ساماندهی و ایجاد نظم بهتر برای تعیین مسیر و مشخص کردن آن به شکل صحیح، از تکنیک کد دهی بر روی نقشه و در مرحله بعدی، میخ کوبی بر روی زمین بهره میگیرند. سامانه های آبرسانی شهری از بخش های مختلفی از جمله منابع آب، مجراها و کانال های روباز، تصفیه خانه، خط انتقال، شبکه توزیع، شیرهای فشار شکن و تانکر و … ایجاد می شود.
فهرست پاورپوینت آبرسانی و فاضلاب :
مقدمهای بر زیرساختهای شهری و تاسیسات
تاریخچه آبرسانی در ایران و جهان
سامانههای آبرسانی (منابع، تصفیه، انتقال، توزیع)
مدیریت جامع آب (مدیریت تقاضا، تامین و توسعه)
مشکلات کمبود منابع آبی و بحرانهای مرتبط
سامانههای جمعآوری فاضلاب (انواع سیستمهای فاضلاب)
استانداردهای طراحی شبکههای فاضلاب و تصفیهخانهها
- تعداد اسلاید : 35
- قیمت : 35/500 تومان
هفت – مدیریت منابع آب در زمان اضطراری
در برخی موارد مسیرها و مجاری مشخص شده جهت انجام عملیات لوله کشی، صعب العبور هستند و دسترسی به آنها آسان نیست. در این موقعیت، به منظور دسترسی هر چه آسانتر به نقاط مورد نظر، به ساخت جاده یا دیگر مسیرهای رابط نیاز خواهد بود. برای این کار میتوان مسیر دستیابی به مقصد مورد نظر را با انواع حفاری، ایجاد گودال، ساخت تونل و … ایجاد کرد.
در نهایت برای انجام آخرین مرحله از مجموعه مراحل طراحی و ساخت شبکه آبرسانی ، به جایگذاری لولهها و تعبیه اتصالات مورد نیاز برای کارکرد اجزای شبکه توزیع آب میپردازند. باید توجه داشت که لازم است لولهها با خاک نرم پوشانده شوند تا بعد از انجام مراحل گفته شده، عملیات انتقال سیالات بدون بروز اختلال یا نقص خاصی آغاز گردد.
مدیریت منابع آب و روش های ساده تامین آب در شرایط اضطراری موضوع اصلی این پاورپوینت است. یکی از اولین موضوعاتی که بعد از وقوع شرایط اضطراری باید بررسی شود، میزان آب مورد نیاز و نزدیکترین منبع آب است. برای تامین آب در این شرایط اولین راه حل ترمیم و بازسازی شبکه توزیع آب شهری می باشد. در این پاورپوینت سایر روش های تامین آب در شرایط اضطراری نیز بررسی شده است.
فهرست پاورپوینت مدیریت منابع آب در زمان اضطراری :
مقدمهای بر اهمیت تامین آب سالم در شرایط اضطراری
طبقهبندی بیماریهای مرتبط با آب و روشهای پیشگیری
بررسی روند وقوع حوادث طبیعی و تاثیرات آن بر تامین آب
اقدامات اولیه پس از وقوع شرایط اضطراری
آموزش و اطلاعرسانی به مردم در شرایط بحران
نیازهای آبی و تعیین مقدار آب مورد نیاز
روشهای تامین آب در شرایط اضطراری (آب باران، تانکرها، آب بطری شده)
تصفیه اضطراری آب آشامیدنی در محل مصرف
سیستمهای اسمز معکوس و روشهای تصفیه جدید
- تعداد اسلاید : 47
- قیمت : 35/500 تومان
پیشنهاد ویژه
در این بخش می توانید همه فایل هایی که در بخش های بالایی ارائه شده اند را دانلود کنید.
- قیمت (همه موارد بالا با هم): 130/500 تومان
دانلود فوری بعد از خرید
در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید